Fula, skitiga & elaka

mavis-live-at-the-hideout4Har spenderat helgen hos släkten  i Stockholm. God mat och dryck, 73 årskalas, konsert och några rundor på stan. Nytt presskort ordnades. Fem böcker inhandlades hos Pocketshop. Bengans och Pet Sounds skivaffärer besöktes. Det är märkligt att tex Pet Sounds på inget sätt erbjuder provlyssning av skivor. Hur kan en skivaffär avstå den servicen i dessa dagar ?. Nu ställde jag tillbaka de fem skivor jag var spekulant på. Har ingen lust att köpa cd´s för åtta hundra olyssnat. Nu hittade jag en del av de där skivorna på Spotify.  Live  Hope At The Hideout med Mavis Staples. Ruggigt bra.

Videon med Seasick Steve fanns på förra bloggen och här kommer den igen. Är lite svag för det här.

Den som tycker att det verkar intressant kan klicka på bilden nedan för en blandad lista med mer musik av den här skäggiga snubben.

seasick2

patti3Vi gick inte helt tomhänta från skivbutiken. Patti Smith dvd´n Dream Of Life, Anna Tiernheim-skiva och tidningen Sonic inhandlades till A-C. Sonic har förresten en Mando Diao artikel där skiv-Ingemar finns med på ett hörn.

Svågern Per visade en film på dvd som helt har gått mej förbi. Inte så konstigt i och för sig. Italiensk film har kanske inte varit min starka sida. Går dessutom rätt sällan på bio men den här  filmen borde ha letat sig fram tidigare kan man tycka.

Fula, skitiga & elaka. Hejdlös film.  Frodig, högljudd, fräck, elak, sorglig och mycket rolig. Dessutom är fotot lite speciellt, och bra. Utsågs av Aftonbladet till åttiotalets bästa film. Finns på cdon för 59 spänn.

fula1

Annonser

4 kommentarer

Filed under Blues, Film, Gospel, Soul

4 responses to “Fula, skitiga & elaka

 1. Egon

  Köp A-C en prenumeration på Sonic så medföljer en spännande cd varje nummer.
  Lyssna på Adiam Dymott min senaste favorit, tack Sonic.

 2. Zigne

  Ja den tidningen är rätt bra.

 3. Spännande och spännande, jag vet inte, de där cd:na Sonic-gänget sätter ihop känns oftast som att de vill vara mer pretto än något annat ord.
  Fast själva tidningen är bra. Och spännande.

 4. För att inte tala om hur bra och spännande Fula, skitiga och elaka är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s