Lördag 28/2

Dåligt med tid för bloggandet. Mycket jobb så här mitt i lågkonjukturen. Det tackar vi för.. Veckan har ägnats åt att fota årsredovisningsgubbar, sjukvårdsreportage i Mora och polisens likletning i isen vid Marnästjärnen i Ludvika. hasse-vid-marnstjrn1

Såg biopremiären Män Som Hatar Kvinnor på fredagkvällen. Stieg Larssons böcker är nåt av det bästa i genren på länge och man är lite rädd att filmversionen ska vara kass men den var riktigt bra. Mikael ”Kalle” Blomkvist och Lisbeth Salander gestaltas mycket nära den bild man har från böckerna.

skivmassa1Vi spenderade någon timme på skivmässa i Falun idag. Gratis inträde för  läsare av Halvars blogg. Tack för det Johnny T. Det blev en T-Rex samling till A-C. Russel Smiths första, Panther City Blues med Jim Colegrove, ett gammalt Steve Forbertvinyl och sextiotalssamlingen Nuggets i samma material.

Jag har mycket skivor men är ingen samlare. När jag tänker efter är det nog faktiskt bara John Hiatt som är komplett. Allt vore så mycket enklare och billigare om man bara gillade Lasse Stefans eller nåt. Musiksmaken spretar åt många olika håll. Här hemma samsas AC/DC, Bob Dylan, Clash, Muddy Waters, Evert Taube,  Count Basie, Jussi B och Velvet Underground och jag vet inte allt i skivhyllan.

Inte mycket mer att berätta idag annat än att Micke, Sanna, Monica och undertecknad har seriösa planer på att ordna en liten vinkällare. Min munskänksvän Lars-Erik S är inkopplad på att hitta viner till vettigt pris som ska ligga och götta till sig i en källare här i närheten. Det går visst bra att lagra vissa typer av öl också.

God Natt.

Annonser

4 kommentarer

Filed under Öl, Film, Musik, Vin

4 responses to “Lördag 28/2

  1. Pingback: Rapport från en skivmässa « Halvars .. huvudsaker

  2. andyberger

    Jim Colegrove. Den hade jag glömt bort. Tänkte försöka få tag på den för sådär 20 år sen. Men nu kanske man ska göra ett försök igen då.

  3. Zigne

    Hade den också på en ”kollalapp” för många år sedan. Nu dök den upp för en billig peng.
    Skivan är inte alls dum. Lite boggie, lite rock, lite blues, lite småjazzigt. Trivsam är nog ordet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s