Söndag 5:e April

img_0154Jobb  på söndagseftermiddagen. Bild på gubbe i Norberg för kvällstidningen. Betald söndagsutflykt. Fika på Elsa Andersson´s Café. Klassiskt ställe för en kopp kaffe om man är i dom krokarna.

Körde via Söderbärke hemmåt. Där finns en annan klassiker. HB Björkströms Skor. Butiken öppnade på fyrtiotalet och ser lika ut idag. Man kan visst köpa äkta 50-tals myggjagare där fortfarande.

Eller dojor i mysig mer foträt stil. skor1

Nu var det förstås stängt men vi fönstershoppade lite. Måste göra ett besök senare när det är öppet. Ett par handsydda Italienska dosor i rött skulle kanske sitta fint till nya jazzskjortan. fleurshirtHi hi.

En känd popgrupp ifrån grannbyn handlar visst sina pjuck där också.

thehives1

Resor är den här familjens grej.  En julivecka i Paris är inbokad. Eller rättare sagt flygbiljetter. Vi jämförde Ryan med SAS. Den senare blir sammanlagt ca 1500 dyrare. Fick så dålig erfarenhet av Ryan senast. Billigare men grinigt, struligt och dåligt. Maxvikt på resväskan bara 15 kilo, ingen samvägning och hutlösa avgifter om gränsen överskrids. Nu vill dom visst ta betalt för toabesök på planet också. Nej tack.

Återstår att hitta boende i trevligt område till vettigt pris.  Montmartre, Latin Quarter?….. kanske vet någon av er därute. Tips mottages tacksamt. Hursomhelst ska dagarna spenderas med att flyta runt  bland världsstadens utbud av muséer, butiker, restauranger och caféer. Kaffe och Calvados, sniglar i vitlök.

paris

Annonser

3 kommentarer

Filed under Resor

3 responses to “Söndag 5:e April

  1. Oj..oj..här är det livsnjutning till 100 %. Men kaffe, calvados & vitlök. Varning för halsbränna för utfärdas ! En baguette med perrier kanske är mer hälsosamt ?

  2. Zigne

    Exakt. Njutning ska det va. Livet är kort.

  3. storabh

    Underbart bildnostalgigalleri!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s