Påskmys

polisstDet blev inget äggmålande på skärtorsdagskvällen. Vi tillbringade istället några timmar utanför polisstationen i väntan på Svarten, som enligt kvällstidningen skulle transporteras i bil från Hagfors till Borlängestationen. Så var det inte alls.  Vi tröstade oss med en öl, eller två, på Engelska puben istället

Familjens cyklar är nu i topptrim inför sommaren. Nya fina däck på A-C´c gamla hippiehoj. Min talja är nyservad och fin.

cykel4 paskagg2

Brorsan och Berra kommer på påskmiddag ikväll. Det blir inte Franska köket eller nåt annat trams. Här hålls det stenhårt på traditionen.Västerbottensill och vitlöksströmming har legat till sig i kylen över natten. Linjeakvavit och påsköl gäller, och jag ska lägga ner hela min själ i en Janssons frestelse. Tjejerna har målat fina ägg och V75:an är inlämnad. Solen skiner.  Så här skulle det vara när det är som jävligast.

ducksDet finns ett litet moln på himlen. Ducks Deluxe spelar på Rockfickan ikväll. Vilken jävla dag att göra det. De flesta av oss ”gamlingar” som vet vilka det är har ju annat för oss ikväll. Ducks var ett elakt rockband för sådär trettiofem år sedan, ett av de allra bästa i pubrocksvängen. Får väl spela de gamla vinylen istället.

Annonser

3 kommentarer

Filed under Öl, Mat, Musik, Rock, Sprit

3 responses to “Påskmys

  1. storabh

    Vad blev det för färg på Jansson om du la ner hela själen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s