Smått & Gott

MatthewSweetMatthew Sweet har nämnts här förr. Ex Televisiongitarristen Richard Lloyd finns med på Under The Coverde tidigare skivorna och det är skitbra. Det finns till skillnad mot mycket annat en melodi eller en refräng med finess mitt i gitarrskramlet. Nu har han gjort en coverskiva, Under the cover 2, tillsammans med Susanna Hoffs, hon puddingen från Bangles.  Dom gör till exempel Beatles ”And your bird can sing”, Neil Youngs ”Cinnamon Girl” och Dylans ”It´s all over now baby blue”. Det har hörts förr men är så bra här. Riktigt bra tycker jag. Finns inte på Spotify men på iTunes. Jag laddade ner hela skivan.

rootsy.nu kan man läsa att John Fogerty är på g med ny skiva i september. Blue Ridge Rangers Again heter den. Springsteen, Don Henley och Buddy Miller finns med.  Kris Kristofferson kommer med ny skiva samma månad.

HellsinglandNu finns Hellsingland Underground på Spotify. Ljusnan Riverside Jam och Northern Country Boy är ta mej fan lysande sydstatsrock från Hilltons hemtrakter.

Annonser

6 kommentarer

Filed under Musik

6 responses to “Smått & Gott

 1. Cee-Jay

  Underbart.
  Underbart.
  Underbart.
  Det är det.
  Mr Sweet kan.
  Mycket.
  Och bra.

  • Z

   Cee-Jay. Det är trevligt att få en direktkommentar klockan två på natten när man sitter ute på altanen med en whiskypinne och det känns som man är den enda vakna varelsen i universum, eller åtminstone i Forssa C.

 2. Låter mycket bra.
  Vi i Forssas utkanter gick och la oss 2:30. Allt för att behålla skönheten.

 3. Min RSS-version av detta inlägg slutar enligt nedan:

  ”Och som slutkläm kan det meddelas att det nu är klart att IKEA bygger nytt där i hörnet mitt emot Kupolen. Kom ihåg var ni läste det först.”

  Betyder raderingen av slutklämmen att Kamprad blev förbannad av Z-avslöjandet och ångrade sig, bygger vid Tallen i Falun istället?

  • Z

   Ja kanske det. Jag har ett tungt inflytande 😉

   Ändrar och stryker ofta i mina slarvigt skrivna inlägg, vilket i och för sig inte innebär att den där slutklämmen är fel.

 4. Ingvar vet väl att Sveriges största hyllkonsument bor i närheten.
  Måste kolla om det är bokhyllor på insidan av planket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s