Helgbulletin

LudvikaBlues

ConnySvenErikLudvika Bluesfestival.  Hela New Orleansgänget bjudna till Sven-Erik och Conny på grillning i trädgården. Fin kväll och trevligt värre. Sky High, Robert ”Bacon” Ekholm och Mats Ronander spelade på festivalen.  Max Schultz, som också var med i New Orleans,  klev in och spelade med Yngström & Co. Giftig gitarrist. Lite åt det jazziga hållet. Har gjort en hel del bra saker genom åren. Minns en lysande spelning på Nefertiti i Göteborg med Max, Bosse Skoglund, Pierre Swärd och Peps som jazzsångare.   Max SchultzDet enda som finns på Spotify är Blues Up. Å andra sidan finns inte just den att köpa på cd längre. Pierre Swärd kör hårt på orgeln och Victoria Tolstoj sjunger en låt. Misstänker att broder Bengt bör ta en lyssning på det här.

Precis till kaffet där i trädgården kom sms från både Per B och Cee-Jay att Willy DeVille har avlidit. Han om någon hade verkligen förtjänat att bli större stjärna än han blev. Varenda en av hans skivor finns här i hyllan så nu ska det spelas ”Minken” ett tag framöver. Spotifylänk till hans musik än en gång.

WillyDeVille2

I dag Lördag har vi varit på sjön i Staffans båt. Runndagar. Något som heter Pokerrun pågick. Båtar med tusen hästkrafter och mer mullrade runt på sjön i någon sorts tävling. Dubbla trimmade V8 motorer. Mulligt ljud, men vad säger miljömupparna om detta egentligen. Om några år är det väl bladvasskajaker som gäller.

Pokerrun1

PolisenFarbror Polisen höll ett vakande öga på hastigheten i kanalen in till Torsång. Båten dom använder är väl stadiet närmast badanka och man frågar sig hur de ska kunna få stopp på en sån där jävla vattenscooter som far fram likt dårar överallt.

skyltAbalone Dots spelade på Peace & Love kaféet ikväll. Dom är bra. Inte mycket publik. Lite fel kväll kanske. Kräftpremiär och grillväder är starka konkurrenter till ett varmt Kafé utan ölrättigheter.

AbaloneDote001b

Vet inte men det kan nog tänkas att de fyra tjejerna i bandet har lyssnat en del på Dixie Chicks dixie och sämre förbilder finns sannerligen isåfall.

I morgon bitti bär det av till Gotland. Den årliga pappasemestern på några dagar. Terrängboule, minigolf, bad, picnic, godis och vidbränd Halomiost med glada ungar. Det går nog inte att ha det bättre än så.

Annonser

3 kommentarer

Filed under Blues, Country, Festival, Jazz

3 responses to “Helgbulletin

  1. enkelt

    WU-TANG Madderfakker CLAN!!!

  2. Z

    Hoppsan. Ja det är fel länk. Det blev tydligen en till Levon Helm. Den är inte alls dum den heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s