Grötlunch

Trevligt med traditioner  En sådan är grötlunchen på jobbet dagarna före jul. Hill, L-G, Osten, H, Carlbaum och undertecknad avnjöt gröt, skinka, lax, köttbullar och skinka och diskuterade ditt och datt en stund. Gott och trivsamt värre.

Som vanligt gick vi även till  beslut angående designen på årets julkortshälsning från Hillton. Tyvärr kan det inte visas upp här förrän strax före julafton men så mycket kan sägas att det har en aning kärv framtoning samt politiska undertoner.

Det kokas knäck och bakas pepparkakor här hemma och på jobbet fotar vi gamla och nya generaldirektörer, popgrupper, klockutdelningar och jultomtar.

Ett resultat av det sista kan nu ses i busskurerna i stan. Fotografens son och min yngste kompis Alfred  fotomodellar med Kupolens tomte. Höjdarkille. Tar sin första promenad vilken dag som helst nu. Är alltid glad och gillar kallops och körv.

Ser väl dock lite tveksam ut till den rödklädde skäggige figuren vilket väl inte är så konstigt egentligen. Det är ju en rätt mysko figur.

William Larue Weller 2006 129,9 proof är namnet på bourbonprovningens vinnare ifall någon vill veta. Godan grej.

Det kommer visst en del gästartister till Kjell Gustavsson Rhytm & Blues också. Får inte skvallra, det är väl inte riktigt klart än, men hörde jag rätt  bör vi nog kanske masa oss iväg till Forum 5/1. Återkommer när jag vet mer.

Text TV meddelar om en stor undersökning som visar att kaffedrickande skyddar mot diabetes. Ju mer kaffe dess bättre. Äntligen har man gjort något rätt.

Annonser

1 kommentar

Filed under Bourbon Whiskey, Traditioner

One response to “Grötlunch

  1. Hilltons julkortshälsning kan jag tänka mej är något i stil med;

    STOPPA KAPITALET
    i de rikas fickor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s