Lördag 13/3

En vecka igen. Fotografering för olika facktidningar, tågdödade vargar, ett vd porträtt. Roligast var att träffa världsmästarinnan i armbrytning, Heidi Andersson. Hon och pappa Kent besökte personalklubben på Borlänge Energi och visade armbrytningens finesser. Tuff och trevlig tjej, och jag lovar, de allra flesta män oavsett storlek är chanslösa. Filmen  Armbryterskan från Ensamheten är för övrigt en alldeles utmärkt film. Den gjordes av bl.a Helen Ahlsson från Borlänge som faktiskt pryade hos mej någon gång 86-87.

Hittade en bra skivaffär i Örebro, Najz Prajz. Köpte nya John Hiatt och cd´n  Lafayette Marquis med Louisiana mannen  C.C Adcock för 59 spänn. Ett fynd. Hans skivor är av den där sorten som blir bättre och bättre för varje lyssning. Nåt av det bästa nya jag hört på länge. Första cd´n C.C. Adcock och True Blood filmmusik där CC har fyra låtar med.

Folk frågar ibland vilken fågelbok som gäller. Den här med titeln Fågelguiden är lite av en bibel för fågelskådarna och är bästa valet. Den är dessutom nyligen uppgraderad. Beskrivning och bra bilder av alla möjliga och omöjliga fåglar från vår del av världen.  189 spänn hos AdLibris.

Gubbgänget kämpar på bra i gymmet. Tre-fyra dar i veckan. Tror bestämt det är lite nytändning efter gymbytet.  Speciellt trampmaskinerna med ”stavgång” utnyttjas mycket. En timme varje gång. Pulsmätning, steg, tid, distans och allehanda finesser. Rejält jobbigt men med iPod, hörlurar och lite tjurighet går det fint. Kolhydratdieten och trampandet biter rätt bra i fläsket också. Elva kilo ner nu. Fläsket Brinner.

Bild på två av mina plågobröder. Anders och Affe, stabila Kvarnsvepöjkar.

En liten tjej har femtonårskalas här hemma idag. Hmmm, tyckte jag tog den här bilden i förrgår.

Annonser

7 kommentarer

Under Böcker, Fåglar, Musik

7 svar till “Lördag 13/3

 1. Köpte nya lubbarpjuck i går, fredag, och lunkade 70 min på gymmet i dem i dag, lördag. Det blev nog det roligaste passet någonsin. Tack vare det vänsterdojan var laddad med. Kolla länken nedan. Otroligt. Teknikens under.

  http://www.apple.com/se/ipod/nike/

  • Z

   Otroligt vilka prylar det finns.
   Min ipod är fylld med bra musik och den där timmen blir bra mycket roligare att ta sig igenom.

 2. storabh

  Underbar tjej, hon Heidi!

 3. Z

  Jo så är det. Frän tjej.

 4. Har äntligen kommit igång med att komma iform igen. Målet är 41 kg till februari 2011. Månad ett gav – 2,3 kilo och minus 10 cm.

  Musiktips: Dave Rawlings Machine.
  Gillian Welch karl.

  • Zigne

   41 kilo på ett år. Tufft mål men visst går det.
   Lycka till broder.

   Hoppas kunna kapa minst 10 till, helst mer, före midsommar.
   Vågjäveln visar ett knäpp mindre varje gång så det är bara att kämpa på.

   Den här kolhydratmetoden funkar förvånansvärt bra. Rätt snabb viktnedgång utan att behöva vara hungrig. Lite mysko men sant.

 5. Det ska gå.

  Här bloggar jag nu för tiden:
  http://www.matsarbring.blogspot.com/

  Den gamla bloggen var för trälig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s