Cash, Soul och Bourbon

Får rätt ofta frågan om vilka kameror som gäller. Undantaget jobbprylarna är jag rått dåligt insatt om sanningen ska fram. Det är ju ingen måtta på märken och nya modeller.  Har en liten Lumix LX3. Massor av bilder tagna. Stekhet sol på bilsätet, sand, öl, snö, damm och allmänt taskig behandling. Ändå ligger jag tvåa  😉  H snubblade i östersjön med sin och displayen såg ut som ett akvarie. Det är sånt som kan hända  med en kamera som används på rätt sätt. Dvs finns med hela tiden, överallt.

Snart släpps en ny upphottad modell som heter LX5. Samma fina ljusstyrka på 2,0, bra vidvinkel på 24mm och lite längre zoom till 90 mm. 12800 iso och filmning i HD. Verkar lovande.

Hittade en video med The Cash Brothers från Toronto. Lite speciellt sound och rätt bra enligt min enkla mening. k

Adios Amigo – A Tribute To Arthur Alexander. Nick Lowe, Graham Parker, Dan Penn m.fl.

Soul Forever- The Memphis Giants Meets The Legends och Poretta Historic Performances är två riktigt smaskiga soulskivor som undertecknad har pulat ihop till en lista, Enjoy.

Sensommarmötet i Barkargärdet med bourbonklubben blev i vanlig ordning en riktig stänkare. Suverän soulfoodmat av Uffe och förstås bourbonwhiskey i toppklass.  George T Stagg 141,4 proof  befanns efter mycket luktande och smakande vara bäst. Vill nog påstå att den är något av det bästa som finns av amerikansk whiskey.

Det var allt för nu.

Annonser

3 kommentarer

Filed under Bourbon Whiskey, Fotografering, Musik, Soul, Whiskey

3 responses to “Cash, Soul och Bourbon

  1. Just det där albumet, How Was Tomorrow?, är vad jag råkar ha i skivväg med Cash Brothers (misstänker att Ingo ligger bakom köpet). Finfin skiva om jag minns rätt, även om jag nu ser att bara två av låtarna plockats över i iTunes: ”Nebraska” och ”Show Me the Reason.”

    • Z

      Återkommer rätt ofta till den där skivan. Den är lite annorlunda, eller vad man ska säga. Perfekt bilmusik, speciellt på natten. Gärna på väg till Öland.

  2. Låten Nebraska med Cash Brothers är en gammal favvis här hemma. Den hade dock fallit i glömska, så jag får ta och leta upp CD:n och lägga in i iTunes, tack för påminnelsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s