Juljam, JLT och A-C

Det var partaj  på Grycksbokrogen på annandagen. Sibirienkänsla ute och Texashak inne. Trivsam stämning. Rock&roll och pilsner.  Själv drack jag Loka citron och kaffe. En upplevelse i sig, om ni förstår.

Pelle Lindström och Billy Opel. Leksand och Mora i skön förening.

Malin Foxdal och Dan Viktor i en rykande Per Ols Per Erik.  Lägg märke till Pelle. Han går sällan in i logen bakom scenen mellan sina egna spelningar  utan finns med längst fram i publiken med handklapp, tamburin och glada tillrop.. Äkta spelglädje. En kul kväll.

Bild från P&L 2009.

Såg John Lindberg Trio första gången på Harry´s i Falun för 4-5 år sedan En rätt trött Dave Edmunds var huvudnummer på stora scenen och JLT rockade som dårar i pubdelen. Det där unga bandet har spelat väldigt, väldigt mycket ute sedan dess och nu börjar det ta hus ordentligt. JLT-Why Don´t You Dance. Sketen brutal rock&roll som jag  älskar, gärna tillsammans med några rejäla stop pilsner. Måste masa mej ut och se dem. Ny skiva kommer i Februari.

Är lite lat med bloggandet så nu tänkte jag ta hjälp av en tjej som som sitter i rummet här bredvid och Facebookar, bloggar, gör musiklistor och fixar med bilder mest hela tiden. Äpplet har inte fallit långt från trädet så musikintresset är hett. Här ett intressant sammandrag av upptäckter A-C gjort 2010. En frisk blandning som gör farsan glad. Och det är inte utan att man blir lite avunsjuk på att ”upptäcka” Little Richard, Ronettes, Eddie Cochran och Jan Johansson mfl.

Finstämd komposition signerad A-C. Augustibilden i fotokalendern 2011 som vi fick i julklapp.

Det blir en lugn nyårskväll hemma i söffa. Lite god mat med gott vin. Tolvårig calvados till  kaffet och som nyårslyx en alldeles förträfflig Macanudo Maduro Diplomat cigarr.

Gott Nytt År på er.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Cigarrer, Humor, Musik, Rock & Roll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s