Smått & Gott

Det ska erkännas att jag varit en aning avig mot programmet Idol.

 Slötittade ändå lite på reprisen i lördags och fick en liten chock. Fantastisk tjej. Ställer mig likt publik och jury upp och jublar. Helt otroligt att skriva och framföra en sån låt vid sexton års ålder. Borde bli en  världshit.

Hittade en bra bok om New York. Allmänt trevlig läsning men även en bra guide till stadsdelar, hotell, restauranger, barer, butiker och mycket annat. Den är ny och sådana böcker är färskvara, i synnerhet när det gäller New York som förändras snabbt och ständigt.

Boken innehåller en diger lista på restauranger indelat i dyrt, mellan och billigt. Rent allmänt ska inte storstadsbesök planeras sönder men att få lite koll på bra matställen är inte fel.

Senaste numret av Allt Om Whisky har en bra guide över var att hitta de bästa Whisky-butikerna/barerna i New York också. Ska utforskas nästa gång. Kanske redan i vår faktiskt.

Lite prylnytt:

Väntar otåligt på ny  iMac 27 som är på väg till jobbet.  En del nya program och uppdatering av gamla.  Ny större disk för bilderna. Vassare trådlös överföring. Ska bli kul att se hur dom prylarna fungerar.

Och så här ser ett annat vill ha objekt ut. Canons nya 1D-X. Kommer ut i handeln någon gång i vår. Det blir att försöka mata spargrisen till dess. Hoppas verkligen att den blir vass. Vi Canon-fotografer känner oss nämligen lite mobbade av Nikon-kollegor för närvarande. Deras kameror har varit giftigare länge nog nu : )

 Frän film.

Annonser

2 kommentarer

Under Allt Möjligt

2 svar till “Smått & Gott

  1. Kan nog få användning för en bra NY-guide…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s