Våroffensiv

Även detta inlägg börjar med en matbild. Tillvaron handlar nämligen mest om motion och LCHF/GI mat just nu. 7-8 kilo ner. En till två timmars raska promenader nästan varje dag plus gymträning. Det är en glädje att känna kondisen öka och se vågen visa bättre siffror. Motivation mår bra av ett mål. Mitt är att vara en pigg, glad och lite lättare gubbe som stiger på planet till New Orleans i vår.

Morgonens långpromenad bjöd på lite  vårkänning.

Har tjatat om den här skivan tidigare men tar det en vända till. Den finns nämligen på Spotify nu. Cornelis & Tre Damer på Bacchi Vapen. Cornelis och damerna gör en alldeles fantastisk version  av Evert Taube´s Dansen På Sunnanö.

Resan med Battle Boys till Duxford  hägrar där borta i september också. Kollade deras shop och hittade fräsiga saker. Den här skinnjackan till exempel. Spitfirepiloter var nog inga XL- killar så tyvärr finns den troligen inte i min size hur mycket jag än promenerar. Men mina slanka vänner i B-Boys kanske ska mata spargrisen 🙂

Däremot blir det absolut ett inköp av den här sexiga huvudbonaden. Ultimat huva för de första nercabbade turerna med Jeepen i vår.

Senaste tillskottet i källaren. Fullers Brewers Reserve. Engelsk Ale lagrad på Auchentoshan whiskyfat. Förbjudet ett bra tag framöver, men den som väntar på något gott….

Avslutningvis bild på en cool liten kille. Henrik och Mari´s minsta pöjk Holger, även kallad Knodo.

Annonser

4 kommentarer

Under Öl, Mat

4 svar till “Våroffensiv

 1. "En Gammal Gentleman"

  Snygg jacka, så första tanken var om den fanns för kul-mage, kom aldrig till andra tanken efter att ha läst prislistan. ”Suck”, för väl studera kulturen istället.

 2. "En Gammal Gentleman"

  På tal om trevliga drycker, njuter just nu av en ”Melleruds Vårpilsner” (Spendrups). Bolaget hade fyllt på lagret igen, första omgången gick visst åt som smör i solsken. Mycket trevligt initiativ. Prova.

  • Hasse E

   Lars-Gunnar var förbi på jobbet och visade en flaska, ska knalla till Bolaget nu och kolla om det finns några Mellerudspilsner kvar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s