Bjurfors, La Capilla och Krusbo

Tänkte göra lite reklam för två ställen med hög trivselfaktor. Bägge drivna av musikentusiaster och läckergommar. Fina egenskaper.

New Orleanskompisen och trummisen Leffe Johansson verkar sätta rejäl snurr på Bjurfors Hotell strax utanför Avesta. Eller vad sägs om den här uppställningen artister i deras pub. Klicka på affischen för spellista.

 

Och har ni vägarna förbi Nerja i Spanien tycker jag ni ska dinera på Andreas Bergers restaurang  La Capilla del Mar. Eller bara ”ta en bira och lite tapas” som min blogg/spotify-bekanting uttrycker saken på FB. Har visserligen inte besökt  restaurangen än men att dömma av alla häftiga matinlägg på blogg, FB och en titt på restaurangens meny så tror jag hårt på det etablisemanget. Hmm… sitta i skuggan under ett parasoll i Spanien 😀

Nåja,  en kopp termoskaffe med prickigkorvmacka på isen vid Berras brygga en solig Februarisöndag är inte så dumt det heller.

Annonser

3 kommentarer

Under Mat, Musik

3 svar till “Bjurfors, La Capilla och Krusbo

 1. Ja, Nerja skulle inte vara så dumt. Inte så att man har vägarna förbi, men man kan kanske hamna där ändå.

 2. Jag skulle kunna ta en prickig-korv-macka också.
  Men det blir nog en sväng till Sverige i slutet av april, så…
  Ni är hjärtligt välkomna hit på middag, när ni vill såklart, tack för de fina orden på bloggen Hasse. För övrigt tänkte jag försöka sparka liv i min blogg imorgon, efter några månaders uppehåll.

  • Z

   Tack, vi kommer gärna. Det blir väl läge om & när vi hälsar på släkten där nere. Det är tyvärr långt mellan besöken. Vi har så mycket annat för oss jämt, men det börjar nog bli dags snart. Kanske till hösten.
   Kör gärna igång bloggen, behöver lite nya musiktips 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s