Israel Nash, Bob Woodruff, Gary Clark Jr och Örjansson

Israel Nash Gripka hos Ingemar på Folk & Rock. Generöst och sympatiskt att efter en lång resa i en iskall buss  kliva direkt in i butiken och spela.

Fortsättning på kvällen med konsert på Arenan i Falun. Förbandet var Johan Örjansson Band. Helt okänt namn för de flesta av oss i publiken och överraskande bra.

Israel Nash har utökat bandet med en till gitarrist och konserten var faktiskt ännu bättre än den i Avesta, vilket inte säger lite. En alldeles förträfflig musikkväll. Umeå, Örebro, Falkenberg, Kiruna, Piteå och Bjurfors står på tur.

Där finns kanske skivan ”From The Other Side Of The Barn” att köpa. Numrerad special-cd med handtryckt omslag och fem överblivna/alternativa inspelningar från senaste skivan. Om den kan sägas att Gripka har det bra ordnat  som har råd att ställa en låt som t.ex  ”Wild Rolling River” åt sidan. Jagger/Richards hade kunnat vara stolta över den.

Det har kommit en cd med Bob Woodruff också. En man som gjorde blixtrande countryrock i slutet på nittiotalet och sen försvann. The Lost Kerosane Tapes ( snuttlyssning Myspace) spelades in 1999 och blev liggande i någon låda ända till nu. Rusa till Ingemar på Folk & Rock och köp.

Lägger ut den här bilden på Woodruff ännu en gång.  Fotad på Kupolen.

Gary Clark Jr från Austin Texas är något extra också. Svart kille som rör sig mellan  soul, rock,  jazz, rap och tung blues. Blixtrande gitarrist dessutom. Det enda dåliga är att vi missar honom i New Orleans.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Blues, Country, Musik, Rock & Roll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s