Liten Rapport

 Ny kamera inköpt. Nikon V1. Fast 10 mm (28mm) objektiv och en liten telezoom 30-100 mm (ca 90-300) Fantastisk liten sak med fin bildkvalitet och massor av finesser. Bilderna på Revyresan här nedan är fotade med teleobjektivet och 1600 ISO. Skarpt och brusfritt på ett sätt som man inte kunde drömma om för bara några år sedan med en sån liten kamera. Det ska bli min alltid-i-fickan och resekamera då inte  plats eller lust finns att ta med stora kamerautrustningen.

Det känns som att utbudet av livemusik har ökat här i trakten. Det mesta annonseras på Facebook eller en blygsam affish på stan. Clas Yngström, Cecilia Ringqvist och Mårran på Liljan en torsdagskväll. Tunt med publik. Lite synd för det var en riktigt bra musikkväll.

Clas och Cecilia in action. Den tjejen har rejält tryck i rösten. De är nu i USA på en liten turné.

Hade hört mycket gott om Mårran och ryktet stämmer. Riktigt bra liveband. Sjuttiotals ”hårdrocks” progg med låttitlar som ”Folkvisa Från Helvetet. Fränt. Spelar på Akkurat 13:e Maj. Gå och se.

Spol-Per, Berra och moij svingade ett par bägare på Marianns i lördags. Dragspels-Larsson hade tagit dit Jump4Joy och Hurley & The Blue Dots. New Orleansgung resp rockabilly/blues.

Träningen och dieten börjar bita på fläsket. Tolv kilo ner nu 😀   … och så här kommer det att låta i lurarna på promenaden i mörö bitti.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Musik, Teater

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s