På latsidan

Är lat med att skriva på bloggen. Fantasin tryter och dessutom händer inte mycket nytt att berätta om. Livet har sin gång. Äta, skita, sova och knäppa kort. Husvagnen är väl det enda nya och ovanliga. Roligt att skruva och fixa. Stereon med fyra högtalare sitter nu på plats och funkar toppen. Med dom ljudresurserna riskerar vi att bli huligancampare.

Nästa projekt blir kanske att måla exteriört och montera in en liten tv. Det blir ju både fotbolls-EM och OS och mitt slumrande idrottintresse brukar vakna vid sådana tillställningar. Besiktning på torsdag och går det bra blir det kanske premiärtur norrut och fiske med H´s gäng nästa helg.

A-C´s teaterklass spelade upp ett antal akter  för oss föräldrar nyligen. Väldigt kul att se denna kreativitet. Man blir nästan lite avundsjuk på möjligheterna som finns i skolan nu. Musik, dans, teater och bild. Hoppas bara estetlinjerna får fortsätta att finnas. Det pratas på många ställen om nerdragningar inom den utbildningen.Det är logik och matematik som gäller. Nu som då.  Oron över räknekunskaperna fanns även på min skoltid minns jag. Trams.

En månad har gått sen New Orleansresan. Vissa minnen bleknar och andra växer. Till det senare hör spelningen med Grayson Capps på Chikie Wah Wah. Ligger högt på min bästalista.

Ny skiva med Johan Örjansson- Melancholic Melodies For Broken Times. Israel Nash Gripka finns med på ett hörn här och de båda kommer visst till P&L. Missa inte det.

Youtubevideos från den där kvällen med Gripka och Örjansson hos Leffe i Bjurfors.

Ett av de viktigaste göromålen inför sommaren är att mixa ihop ett schysst ”blandband” till jeepen. Första försöket låter så här

Min vän Josef Mauritzson har släppt en ny låt. Så Skönt. Moij tog bilderna.

Höjdarwhiskey.

Gym i mörö bitti. Vågen visar ca tjugo kilo mindre nu 🙂

Annonser

2 kommentarer

Under Allt Möjligt, Musik, Teater, Whiskey

2 svar till “På latsidan

  1. "En Gammal Gentleman"

    Njaae, har du gått ner 20kilo så har du inte legat på ”latsidan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s