Peace and Love 2012- 1

Det hela började för vår del med ett blixtnedslag på campingen. Hetsiga kvällstidningsredaktörer i luren och intensivt letande efter platsen. Inte lätt. Enligt Peace & Loves infoblad är campingområdena större än Monaco ?. Hur som helst gick ju det hela förhållandevis bra med lättare skador på några unga campare. Otäckt ändå. Har inte kört så hårt med kameran på konserterna som tidigare år men några atacker blev det.

Onsdagen ägnades för min del åt att sitta vid datorn hela kvällen och fixa med industribilder.

Hann bara höra slutklämmen på Winnerbäcks spelning på Utopia. Det lät lite hårdare än förr med folk ur Hellacopters i bandet. Bra det.

Torsdag, missade Eldkvarn och knallade upp till stora scenen och Mumford & Sons istället. Populärt och mycket publik. Vet inte vad jag tycker om det bandet. Trevligt kanske är ordet.

Tillbaka till baslägret på firman för lite förplägnad. Älgkebab med lingonsylt ackompanjerat med en fulöl, eller två. Softningen på vår gård är guld de här dagarna.

Wolfmother från Australien på Eldoradoscenen. Sjuttiotalsstuk på hela anrättningen. Både kläder, hår och musik. Som ett hopkok av Led Zeppelin, Sabbath och annat från den tiden.  Bra och kul.

Trivsamt att fota med 400 telet. En hel del missade skärpor blir det  men häftigt om man träffar rätt.

Tropicoscenen. Jag är ett Nisse-fan och missar inte gärna en spelning med det bandet.  Han är alltid bra. Rock & Roll utan trams. Den här spelningen kändes dock i ärlighetens namn aningen tam. Längtade den gode Nisse möjligen till tv soffan och EM fotbollen som pågick samtidigt ?.

Janne Lindén. En av sveriges giftigaste gitarrknådare.

Liksom Affe Östlund på sin ståbas.

Marcus K på trummor.

Micke R har tjatat länge om My Morning Jacket. Inte riktigt mitt stuk och tycker inte skivorna är så kul men live tog det hus riktigt ordentligt. Ett våldsamt tryck pumpades ut över ovanbroparkeringen. Mäktigt, egensinningt och mycket, mycket bra. Det blev faktiskt en av festivalens höjdpunkter för min del. Dessutom kul att plåta. Rök och häftig ljussättning på scenen. Bara att tacka och låta nya Canonkameran jobba hårt.

Fyra glada rockers på My Morning Jacket.

To be continued…..

Annonser

Lämna en kommentar

Under Fest Party, Festival, Musik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s